Girls Only

Girls Only

Girls Only

Girls Only serves and creates designs, which are comfortable, stunning and affordable, to kids and their families, who have stunning fashion understanding since 2004. One of the most important vision that they have is to bring luxury apparel products to affordable prices.

Do you also think that all the kids are wearing same and same styles and product? Always the same superheros, same princesses and similar t-shirts, jackets, dresses and skirts. Girls Only is exactly opposite of this sameness. Their colors, fabrics and garments are designed for customers specially, because girls deserves to wear fashionable products. If you’re thinking that fashion is only for women, this is also wrong. You will change your idea after seeing the Girls Only.

Did you know that the clothes of your children might effect the health of him or her? If you didn’t know, Girls Only already thought of it. All of the garments are produced in Turkey and there will be a proof of harmless to environment and human health, by taking the European certificate of Oeko-Tex.

2019 Autumn|Winter collection is prepared according to comfort and charming needs of the children. The 19’A|W Collection is also published as themes, which’s fabrics, accessories and patterns are carefully selected by the designers one by one. The most favorable themes are “Petit Parisien”, “Rockstar” and “Out of Line”. You may visit their Showroom in Nişantaşı to see and check their collections and beautiful products or you may also visit girlsonly.com.tr by online. Guests are always welcome for them and they’re really kind.

For the next seasons, followers will see Girls Only in domestic and international fashion area, with new creative designs for mothers and girls. Girls Only is also going to attend prestigious international fairs with the honor of beign one of the most fashionable brand from Turkey.

// ( fashionziner.com/2018/10/02/non-self-ss-19-giray-sepin/ )

Girls Only, kurulduğu 2004 yılından günümüze kadar benimsemiş olduğu rahat, şık ve ulaşılabilir vizyonuyla, stil sahibi çocuklar ve aileler için çarpıcı koleksiyonlar oluşturmaktadır. Kendine has tasarımlarıyla lüks çocuk giyimi ulaşılabilir kılmak Girls Only’nin edindiği en önemli misyonlardan sadece bir tanesidir.

Bazen sizlere de tüm çocuklar aynı tarzda giyiniyor gibi gelmiyor mu? Sürekli aynı çizgi kahramanlar, aynı prensesler ve aynı tasarımda t-shirler, ceketler, elbiseler ve etekler. Girls Only tasarımda bu tek düzeliğin farkında ve müşterilerinin en güzel kıyafetleri hakettiğini bilerek tasarımlarına yön veriyor. Modanın sadece kadınlar için olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz, Girls Only’yi gördükten sonra fikriniz kesinlikle değişecektir.

Çocuklarınıza giydirdiğiniz kıyafetlerin ne kadar sağlıklı olduğunu biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız Girls Only bunu sizin için düşündü bile. Ürünlerini tamamen Türkiye’de üretip, çevreye ve insan sağlığına zararsız maddelerden üreten Girls Only Avrupa Standartlarına uygun Oeko-Tex Sertifikasınıda yakın zamanda alacağını duyurdu.

2019 Sobahar|Kış Koleksiyonunda çocukların şık ve rahat olmasını ön planda tutan tasarım parçalarıyla, koleksiyonları birkaç faklı temaya bölünmüş. Bu kış sezonu için kumaşların her biri tek tek tasarımcılar tarafından seçilmiş, kalitesi mükemmel olana kadar üzerine tekrar ve tekrar çalışılmıştır. En beğenilen temaları “Petit Parisien”, “Rockstar” ve “Out Of Line” oldu. Ürünleri daha detaylı görmek için Nişantaşı’ndaki Showroomlarını ziyaret edebilir yada girlsonly.com.tr adresinden hem yani koleksiyonlarına hem de geçmiş sezon koleksiyonlarına bakabilirsiniz. Misaferlerini her zaman çok güzel ağırlıyorlar ve çok kibarlar.

Gelecek sezonlarda yurtiçi ve yurtdışında daha fazla göreceğimiz Girls Only, tasarımlarıyla anne ve çocuklar için çocuk modasına yenilik getirmeye devam edecekler. Dünyaca ünlü fuarlarda yer alacaklarını ve Türkiye’yi temsil edebilecek güçte bir marka olacaklarını da belirttiler.

instagram.com/girlsonlykidswear/


References: Girls Only

girlsonly.com.tr


Subscribe Fashionziner YouTube Channel

2,018 Views
Share Now:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *